home

Mechteld Daniëls en Wilma Straatman bundelden 40 jaar ervaring als sparringpartner in het bedrijfsleven met de ervaring van ondernemers in Succesvol ondernemen: P's of cake! Het resultaat is een praktisch boek over de essentie van succesvol ondernemen: Passie, Power & People.

 

Passie: weten wat je wilt bereiken. Power: daadwerkelijk doen en je droom waarmaken. People: weten wie je bent, wat je kan en wie je nodig hebt om je doelstellingen te bereiken. Communicatie fungeert daarbij als Haarlemmerolie. Essentieel is de samenhang.

 

Succesvol ondernemen: P's of cake! geeft je als ondernemer een leidraad om naar je eigen bedrijf te kijken. Het boek bevat vele links en tips, maar ook oefeningen om zelf aan de slag te gaan. Daarvoor moet je jezelf wel de tijd en de rust gunnen. Uiteraard kunnen wij je daarbij helpen.

 

Passie, Power, People streeft ernaar de energie van succesvolle ondernemers over te brengen op anderen. We willen we aan je het denken zetten en energizen.

'Ondernemen betekent dat je een idee hebt, daar een markt voor ziet, in staat bent het te verkopen, ervan te leven en erdoor geinspireerd wordt.' (Nico Kaandorp)

‘Als je start, moet je ook beginnen. Doen en niet te lang nadenken. Je plan verandert toch. Het gaat om gedrevenheid en daadkracht.’ (Harald Swinkels)